People are stupid,throw rocks at them

Standard

Pe blogul a carui nume nu va fi pronuntat era o dezbatere referitoare la carduri de sanatate.

Trecand peste bine cunoscutele :cardul e diavolul,sa fugim in munti,crestini uniti-va etc,alt lucru mi s-a parut interesant.Cineva punea o problema : eu fac dializa,daca tratamentul meu va depinde de acceptarea cardului,eu ce fac?

Trecand peste : refuza-l,moartea intru’ Hristos e solutia,o sa fie o moarte onorabila,ajungi de-a dreapta stanga centrul Tatalui, sfaturi da-te de compatriotii nostri care sigur sunt in deplinatatea facultatiilor mentale si au 0% alcool in sange sau halucinogene(sper ca nu se gandeste nimeni ca nu ar fi asa) …as avea o curiozitate mica,mica,mititica :

Hey imbéciles, mergem pe varianta voastra cu : sinuciderea e printre cele mai grave pacate posibile arzi in focurile iadului pt ea,ala de refuza in mod constient un tratament fara de care moare sigur,nu cumva se sinucide?

Pai stai,uouu cum deci o data ai varianta de a te sinucide(si nu intru mod super-rapid,cum ar fi bautul de furadan,odihneasca-se in pace Madalina),si a doua varianta este de a trece de partea diavolului iti vinzi sufletul si ajungi(amazing) tot in locul torid?

Si partea a doua din mica curiozitate :

Hey barra de pudelar(da azi vorbim in spaniola), voi astia de dati sfaturi marete nu cumva instigarea la sinucidere si inflacararea cu care impingeti omul la moarte, este si asta pedepsita?

Ah,da partea asta poate fi trecuta cu vederea la vama daca spuneti ca va pare rau.

Azi sunt foarte curioasa : 1.daca unul din copii vostri ar fi in cumpana asta,ce ‘nezau ati alege?2.cu ce ziceati ca sunteti mai diferiti de aia care practica sinuciderea in masa tot pt astfel de idealuri marete?

Just saying…

6 răspunsuri »

 1. Nici nu ma mai surprinde cat de impertinenti pot fi unii … tot ce face sistemul ecleziastic e sa ne tina in urma, sa ne traga spre alte dark ages… Oamenii de rand au asa mare incredere in asta ca nici nu supun un banal act de rationare… daca biserica zice ca va fi bine pe lumea cealalta..the hell with this one…oh really?… si certitudinea ca there`s something beyond de unde vine?… 😕 You`ll have to wait to see… Suicidul asta motivat de cine stie ce deziderate sacrosancte e cel mai idiot care l-a cunoscut istoria… de ce cazul lui David Koresh, auto-declaratul profet care a atras in secta lui mai multa lume cu o promisiune pentru mantuire doar ca sa se sinucida intr-un incendiu toate cele 50 de persoane care le avea cu el, e atat de damnat, cand de fapt, aceeasi pretentie e ceruta si de ignorantii din biserica ortodoxa…
  Confruntati cu prima ta intrebare, mai mult ca sigur, bigotii o sa bage o pilda ca cea a mortii lui Brancoveanu de ex. si se va alege cu un copil mort de dragul principiilor lor nefondate :-j. Sunt sigur ca asta ii va aduce in Rai…
  Ramane la latitudinea fiecaruia ce face, dar nu cred ca presupune prea multa activitate neuronala varianta benefica… acum n`ah… siempre tendremos idiotas …
  http://cezaroctavius.wordpress.com

 2. Activitate neuronala?Sa fim seriosi majoritatea nu stiu decat:
  1.sa te injure
  2.sa te exorcizeze
  3.sa te trimita sa arzi in iad
  4.sa te trimita sa citesti Biblia ca sa il gasesti pe All Mighty
  Scary,scary people.brr

 3. No, își dau din ce în ce mai mulți seama că evidentele și de foarte bun simț atitudini enunțate de tine, nu ajung pentru a convinge ateii care se cred buricul obiectiv al pământului, așa că îi mai trimit la apologetici să primească acolo adevăruri filozofice întru iluminarea celor smintiți de religia ateistă.

 4. Bai pisi mic si „hardcorist” de cand te-ai apucat de spaniola ?:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s