Pentru cine este interesat

Standard

In lumina ultimelor evenimente am luat urmatoarele decizii:

1.Nu o sa mai postez comentarii care nu au nici o legatura cu subiectul despre care scriu.

2.Nu o sa mai postez comentarii in care sunt injurati sau denigrati oamenii care ma citesc sau care au o parere.

3.Simtiti nevoia sa imi impartasiti faptul ca sunt proasta,fufa,pitipoanca,comunista,satanista si alte vorbe dulci?Daca o faceti intr-un mod civilizat,faceti-o la pagina „inside my brain”  dar,repet,intr-un mod civilizat!

4.Salut Timisoara,sunteti niste dulci dar sa nu aveti impresia ca daca sunteti mai la vest aproape de unguri acolo,aveti vre-un corn in frunte.

5.Daca aveti impresia ca incerc sa par superioara inseamna ca voi singuri va considerati inferiori,varsati-va amarul pe intuneric intr-un colt nu la mine pe blog.

6.Nu va place fata mea?Asta e poate nici mie nu mi-ar placea de a voastra insa,eu am curajul sa mi-o afisez pentru ca sustin ceea ce scriu.

7.Nici o clipa nu vreau sa multumesc pe toata lumea.

8.Cum cineva bine a punctat,nu vreau sa fac piata de zarzavat aici,daca va place sa vorbiti mult si prost sunati la vecina de la parter si spurcati-va cum aveti chef.

9.Aveti oricand optiunea de a nu citi acest blog.Nu am venit la usile voastre sa va implor sa il cititi…asa ca folositi-va de acest drept.

In continuare,cine are un contraargument este binevenit atata timp cat nu iese din tiparele bunului simt.

4 răspunsuri »

  1. ura! regulile rulează! ei si acuma că s-o mai întâmpla să fim câteodată off-topic nu am încălca decât porunca 1, care e 1 pentru că e cea mai importantă?

  2. bineinteles ca discutiile inevitabil vor devia…dar eu doresc sa se discute pe baza subiectului iar cei carora le sunt antipatica sa posteze la pagina „inside my brain”…atata tot pentru ca s-a facut o harababura aici

  3. @motzzarella:care se tot chinuie sa imi transmita nemultumirile
    daca vreau sa imi scutesc cititorii de niste injurii total gratuite,nu inseamna ca nu am coloana vertebrala,mai verifica terminologia

  4. Problema cu TM sa o punem asa: Sunt multi oameni de la sud (oltenia sau muntenia) la nord (Moldova) care doresc sa vina spre TM pentru o viata mai buna si raman. Insa exista prea putini timisoreni (sau ardeleni) spre deloc care vor sa mearga in sud (oltenia sau muntenia) ori nord (Moldova). Se intreaba cineva oare de ce? Oare de ce? Intrebati- va inainte. Luati si o carte de istorie sa vedeti ce au facut locuitorii acestui oras pentru tara, cum era cel mai iubit oras al tarii alaturi de Arad de catre fostul dictator, cum eram noi si Aradul ce aveam o mana mai libera in decizie ca orice alt oras din tara, ori cum bazele Revolutiei din acest oras au fost puse de la un miting impotriva extradarii preotului MAGHIAR din Romania, rezultand la batai si impuscaturi care au urmat a fi mutate in Piata Operei intrucat lumea a fugit de la Piata Maria acolo (drumul fiind foarte scurt). Multi uita ori nu stiu aceste lucruri, insa ar trebui sa le intre la cap faptul ca daca nu au citit o carte de istorie mai amanuntit decat sa copieze la lucrarea de istorie, asta nu inseamna ca restul o fac la fel. Suntem aroganti pentru ca ne permitem, pentru ca in pofida acestui „schiopatat” pe care il practicam si noi de la un timp in acest „vals al ciungilor” in care tara noastra a intrat de cativa ani, suntem totusi un oras care nu isi uita istoria, iar cei mai in varsta au grija asta. Oricat de mult se doreste a ne minimaliza pe baza tuturor afirmatiilor rasiste si copilaresti (de parca marea problema la noi acuma sunt ungurii ce zbiara „Vrem autonomie!”, sau faptul ca noi pur si simplu ne cunoastem valoarea adevarata (care la nivel de invatamant este recunoscuta si pe plan international)) nu o sa puteti. Este atata de simplu. Nu se poate 🙂 Cu toate defectele noastre avem cu multe in minus ca multe alte orase (inclusiv Capitala) iar multi vad asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s