Dragostea neagra..

Standard

emo

Stirea este mai veche,de pe la sfarsitul verii dar eu nu am auzit-o,pana cand n-am dat peste ea pe somer.haipa.ro

Un adolescent de 16 ani din Hunedoara si-a omorât prietena de aceeasi vârstã, cu sânge rece, tãindu-i capul cu un cutit de bucãtãrie. Teribila crimã a avut loc ieri dupã amiazã, în jurul orei 17.00, în apartamentul criminalului.

A comis crima cu prietenul în camera alãturatã
Prietenia dintre cei doi adolescenti, Lãscus Oana si Lucian Hoarã nu era vãzutã cu ochi buni de pãrintii fetei care, dupã cum spun cunoscutii, s-au împotrivit relatiei. Se pare cã nici Oana nu-si mai dorea continuarea relatiei si ieri, în timp ce se afla în vizitã în apartamentul în care Lucian Hoarã locuia împreunã cu pãrintii sãi, i-a spus adevãrul. Din nefericire, adolescentul a avut o variantã proprie de a pune capãt relatiei, apelând la crimã. Cutremurãtor este faptul cã bãiatul nu era singur acasã în momentul în care i-a luat viata prietenei sale. În camera alãturatã, un prieten apropiat, asculta muzicã la calculator. “Din primele audieri, tânãrul a declarat cã la un moment dat a iesit din camera unde asculta muzicã si s-a dus sã vadã ce mai face Lucian. A gãsit-o doar pe Oana, întinsã în pat, cu capul acoperit cu o pernã. A luat perna si abia atunci a vãzut cã era plinã de sânge. Speriat, a început sã batã pe la usile vecinilor ca sã cearã ajutor. Vecinii au fost cei care au anuntat Ambulanta, crezând cã fata mai poate fi salvatã”, a declarat procurorul Dorel Herban.

Mai e nevoie de vre-un alt comentariu?Ca la 16 ani sa fii capabil de o asemenea crima…ceva este foarte in neregula cu tine….

Nu mai am ce sa spun…

Later edit:emo2

6 răspunsuri »

  1. Pai na, criza sentimentala de care vorbeam. „Puritatea” sentimentelor fiecaruia, naivitatea specifica varstei. Mitul cum ca dragostea rezolva toate si este cea mai buna forma de a invinge raul si orice obstacol. Pariu ca baiatul simtea asa ceva si normal ca daca pierzi asa ceva, in subconstient… sa disepri. A disperat baiatul ca doar nu a stat a analizat, „Ok, nu ma mai iubeste, nu mai sunt cu ea, ce ma fac? Ce ma fac? A stiu, o omor si scap sigur dupa rezolv!” Este o disperare care banui ca putea fi prevenita. As fi surprins sa aflu ca baiatul traia cu ambii parinti sincer. De obicei atasamentele puternice intr- o relatie vin din partea unei persoane crescute de catre un parinte si care a vazut ce grea este viata singur/a. E trist, daca nu se ajungea la crima se ajungea la suicid. Tebuie copii educati si maturizati nu neaparat pe partea de sex care toti se chinuie (mai ales ei) sa ajunga sa o faca, sex sex sex toata ziua pustanii asta vorbesc, dar habar nu au ce este aia in adevaratul sens al cuvantului. Ar trebui maturizati in sensul ca viata nu se traieste din vise, iubirea nu este chiar vesinica oricat de frumos suna, merge la 10 ani cand mai esti printesa si printul mamei da nu dupa ce intri la pubertate. Suntem tare delasatori ca natie, lasa creasca singur, dea singur cu capul de pereti, eu mi- am facut treaba l- am nascut (sau am dat din cur peste ma- sa in cazul tatilor), i- am dat haine, mancare un acoperis, restul sa se descurce (mai o palma ca ia 6 7 mai un pumn ca ia 4 la scoala si se rezolva), restul educatiei este facuta de TV in care toata lumea este miez, toti au discutii interesante, binele invinge raul, politia de ajuta, iubirea trece peste orice obstacol, celalalte tari is cu miere si lapte si dume de astea. Mai, generatiile dupa anii 90 sunt generatii crescute de televizor, se vede clar. Cunsoc si eu o fata de 17 ani circula cu unul de 29 30 si zice ca il iubeste. Nu este greu sa faci o fata sa te iubeasca (suna misogin da asa este o fata e fata la varsta aceea nu femeie) si daca esti un distrus apropiat de varsta a 2a normal ca o joci. Problema ii cand se despart de ele ca alea credeau inca in povestea cu Fat- Frumos. Ca fiinte umane mi se pare ca tindem spre absolut, idilic, concret ceva sa ne tinem ferm, o imagine parinteasca puternica (cazul lui Dumnezeu) care sa ne faca ordine in viata si sa ne ajute, dar nu este totul roz. Trebuie cultivat intelectul, pentru ca eu nu vad o persoana care sa fie cu putin cap pe umeri (cat cap poti avea pentru adolescenta) sa recurga la asa ceva. Bun te- am iubit nu ma mai iubesti? :(( o zi, doua, trei, o luna si juma de an da niciodata nu iei viata acesteia. Nu ai pierdut o viata cu ea sa zici ca esti distrus si invers. Ma rog totul este de la educatia parinteasca in opinia mea, sau a anturajului care deja este comun si prost peste tot.

  2. parintii isi au rolul lor. iubirea lor te pot face mai bun. sunt sigur de asta!

  3. odata cu inaintarea in varsta influenta,dragostea parintilor cam ies din schema…baza intr-adevar sunt parintii…dar mai conteaza si gena copilului si grupul din care face parte

  4. 16 17 ani inseamna inaintare in varsta? pune si tu 23 24 si atunci mai vorbim de lipsa influentei parintesti. nu cand esti minor care inca iti stergi mucii de la nas cu maneca pentru ca nu ai deslusit misterul deschiderii unui pachet de servetele.

  5. chiar crezi ca asupra unui pusti de 16-17 parintii mai au aceeasi influenta pe care,poate au avut-o parintii tai la aceeasi varsta?…te inseli amarnic

  6. Parintii joaca un rol important in viata copiilor. Daca acestia sunt educati si parintii stiu cum sa-i faca sa inteleaga viata corect, atunci astfel de lucruri oribile se exculd!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s