Castravetii de mare-Upgraded

Standard

images16

Pentru ca am inceput sa va vorbesc despre viata castravetilor de mare,m-am gadit ca nu e bine sa las informatiile in plop si sa continui povestea plina de pericole.

Ei bine,tipologia este mult mai diversa decat poate parea.Acel castravete, de fapt, este un castravecior,inca nu a gustat in totalitate din posibilitatile nelimitate ale vietii lui.

Acum cateva zile am intalnit un alt tip:castravetele de mare universitar.Ei da,aici deja suntem la un alt nivel mult mai evoluat.

Castravetele universitar este unul uns cu toate alifiile,de obicei se ajunge la acest nivel cand deja organismul tinde spre fosilizare,mana tremura,vazul te abandoneaza,”cotatia la bursa” este de mult in colaps si nici macar sfincterul dorsal nu mai este cel mai bun prieten.

Insa un castravete adevarat nu se va da batut niciodata!Este un luptator,daca a ajuns la aceasta varsta si a atins nivelul superior,isi face un scop din a „instrui” pretendentii tineri.

El le stie pe toate,iti citeste in spranceana si in parul din nas,daca ai facut alegerea corecta in viata.Daca se uita mai atent la tine poate sa iti spuna si ce inclinatii posezi.Trebuie sa fie dur,sa nu se lase impresionat de nimeni si nimic,bine, se arata blajin doar daca ii fluturi prin fata „o prajitura buna”.

Iti va povesti mereu ce a facut in tinerete,cat a invatat si tine sa te ridiculizeze si sa pari mai putin important decat mucegaiul,nu vei primi incurajari pentru ca viata este dura!

Daca nu ai cunostintele lui esti un rahat cu un singur ochi,nici macar cu doi pentru ca nu ii meriti,chiar daca tu iti spui ca prostul ca, totusi, el are  50 de ani mai multi ca tine.Nu varsta conteaza, castravetele universitar s-a nascut cu creierul mai greu ca al tuturor geniilor dinaintea sa,si el poseda adevarul suprem.

Nu poate fi dat jos din functie pentru ca se tine cu dintii de scaun,nu poti sa ii pui piedica pentru ca risti sa il ai pe constiinta.

Atunci ce este de facut?Trebuie sa il suporti, sa ii simti respiratia in ceafa pana cand il loveste guta,scleroza sau altcineva cu bata in cap.

P.s:A nu se vorbi cu castravetele la o distanta mai mica de 2 metri pentru ca tinde sa scuipe!

P.s.s:A nu i se prezenta copii mici,de la ei a pornit moda cu omul negru!

P.s.s.s:La 12 noaptea daca va uitati in oglinda si spuneti: castravete de mare universitar de 3 ori,dati ochii peste cap si va dati o palma peste ochi…o sa va dati seama….ca textul de fata face referire si la cineva pe care il cunoasteti!

Un răspuns »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s